Оголошення  про конкурс на зайняття вакантної посади

Відповідно до розпорядження сільського голови №324 від 22.10.2021, Квітнева сільська рада оголошує конкурс на зайняття вакантної посади:

  • Головний спеціаліст відділу загального та юридичного забезпечення Квітневої сільської ради

 Вимоги до претендентів: громадяни України,  наявність освіти відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста,  вільне володіння державною мовою, обов’язковий стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування не менше 5-ти років,  необхідні професійні ділові якості та знання ділової етики,  знання діючого законодавства України; знання основних програм роботи на комп'ютері  ( Microsoft Office (Word, Excel).

До конкурсної комісії необхідно подати заяву, особову картку (форма П-2ДС), копію документа про освіту, копії паспорта та військового квитка (для військовозобов’язаних), копію реєстраційного номера облікової картки платника податків, 2 фотокартки (4х6 см), медичні довідки про стан здоров’я.

Також особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» за минулий 2020 рік шляхом заповнення  відповідних форм на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці надається сільським головою Олійником А.С., заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Грищук Т.Л.

Термін подання документів: 30 календарних днів, з дня опублікування оголошення (до 23 листопада  2021 року включно).

Адреса: с.Квітневе Житомирського району Житомирської області, майдан Героїв Небесної Сотні,1 або за телефоном (04137) 72 2 35.

Голова конкурсної комісії 

        Фото без опису

У К Р А Ї Н А   

 

КВІТНЕВА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від 22.10.2021                                                                                    №324/02-02

 

Про оголошення конкурсу

на заміщення вакантної посади

 

 

          Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у відповідності до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», ,-

 

          1.Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади у виконавчому комітеті Квітневої сільської ради :

- головного спеціаліста відділу загального та юридичного забезпечення Квітневої сільської ради.

 2.Вказане розпорядження набирає чинності 24 жовтня 2021 року.

 3.Оприлюднити дане розпорядження на веб-сайті Квітневої територіальної громади http://kvitneva.gromada.org.ua/.

          4.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Грищук Т.Л..

 

 

 

          Сільський голова                                               А.С.Олійник