Фото без опису

 

Кризовий центр для жінок із дітьми «Місто Добра»

Багато мам проживають з дітьми за межею бідності, у страшних умовах, без елементарних необхідних речей. Часто складну ситуацію не можливо вирішити разова: грошима, речами чи словами підтримки. Наприклад, деякі мами випускниці інтернатів чи мами, що самі виросли у неблагополучних сім’ях, не мають жодних навичок по догляду за дітьми, не розуміють моделі поведінки “мама-дитина”. Їх самих ніколи не обіймали і не любили, не вчили та не підказували, як потрібно варити їжу, утримувати побут.

Саме тому гостро необхідними є патронатний стаціонарний нагляд та навчання, підтримка без осуду та зла. Така комплексна допомога повинна надаватися педагогами, педіатрами, у спілкуванні з іншими мамами та в атмосфері дружніх відносини в умовах антикризового центру!

На жаль, бідність – стає перепоною для отримання людиною освіти, лікування, захисту своїх інтересів. Але бідність – це не вирок для люблячої родини. Бідні батьки – не погані батьки! І якщо вчасно підтримати сім’ю, то можна змінити всю долю дитини. Ми можемо не допустити потрапляння дітей до інтернату!

“Місто Добра» – це благочинний всеукраїнський проект, який у майбутньому перетвориться на великий комплекс надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї. В “Місті Добра” боротимуться за кожну маму для дитини, де мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прихисток і підтримку. Кожна мама отримає індивідуальний план свого особистісного зростання, з планами на майбутню освіту, здобуття професії. Буде визначено необхідний термін перебування в «Місті Добра» відповідно до поставлених завдань та цілей.

Основна мета: надати можливість отримати роботу, щоб мама могла сама доглядати та забезпечувати дитину в належних умовах. “Місто Добра” – це місце, для якого не будуть важливі бюрократичні приписки, віросповідання, національна приналежність. «Місто Добра» – це своєрідний пункт підтримки для діток і мам, які зможуть проживати тут доти, доки не подолають кризу, вільно та впевнено відчувати себе у суспільстві.

Головна ознака “Міста Добра” – це дитина поруч з мамою!

Мешканцями Кризового центру «Місто Добра» можуть бути жінки із дітьми з усіх областей України та громадянки інших країн, які потребують допомоги на території України.

Місцезнаходження: м.Чернівці, вул.Річна,10

Контакти: 0 800 503 231 – безкоштовний з усіх номерів по Україні;

                 +38 (099) 2000 103 офіс БФ «Я майбутнє України»;

                 050 243 69 71 керівник Марта Левченко;

 

Електронна адреса: cityofgoodness@gmail.com;

Офіційний сайт:       https://misto-dobra.com.ua