Фото без опису

 

 

 

З метою недопущення правопорушень та злочинів неповнолітніми, забезпечення активної  протидії порушенням громадського порядку та іншим антисоціальним проявам рейдовою групою проведено профілактичний захід «Канікули»в ході якого були перевірені місця концентрації та збору молоді.

         В результаті перевірки місць концентрації та збору молоді асоціальних проявів з боку неповнолітніх та дітей, схильних до бродяжництва і жебракування не виявлено.

            Члени рейдової групи провели бесіди з адміністрацією та працівниками закладів торгівлі. Особлива увага акцентована на дотриманні закладами торгівлі вимог законодавства, щодо заборони продажу неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів.

         Під час проведення профілактичного заходу були виявлені неповнолітні діти, які  після двадцять другої години знаходились без нагляду з боку дорослих. З неповнолітніми дітьмипроведено роз’яснювальну роботу,  батьків попереджено про наслідки неналежного догляду за неповнолітніми дітьми, рекомендовано більш сумлінно виконувати свої батьківські обов’язки.

            Під час рейду обстежено умови проживання шістьохсімей, діти, яких знаходиться на обліку у службі у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах. З батьками таких дітей проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, недопущення асоціальної поведінки, залишення дітей без нагляду, а також надано практичні рекомендації щодо проведення дітьми безпечних літніх канікул, діти ознайомлені з правилами поведінки на дорозі та водоймах.